0181-469887 travel@reisburobernisse.nl
?> ?>

Ontdek de verrassende plekjes van Noord-Amerika

Noord-Amerika

Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden! De USA biedt voor ieder wat wils. Van uitgestrekte nationale parken en landschappen tot bruisende steden. In het oosten is het bekendste icoon toch wel de stad New York. New York staat bekend als de stad die nooit slaapt, in deze stad zijn tal van mogelijkheden. In het oosten bevindt zich ook de hoofdstad Washington, waar veel monumenten en gebouwen de geschiedenis achterhalen. In het zuiden zijn de muzieksteden New Orleans, Memphis en Nashville te vinden. In het zonnige Florida vindt u langgerekte stranden met vele watersportmogelijkheden en nergens zijn er zoveel pretparken die vermaak bieden voor jong en oud. In het westelijke gedeelte van Amerika liggen de bekendste natuurparken o.a. de Grand Canyon en Yellowstone National Park. In het westen zijn ook de steden Los Angeles of ook wel de gokhoofdstad van de wereld genoemd en San Francisco te vinden.

Ook behoren Canada en Alaska tot de staat van Amerika. Canada is een groot land en bijna een natuurpark op zich, met een verscheidenheid aan landschappen. Indrukwekkende berglandschappen als de Rocky Moutains, de grootste gletsjer van Canada of Banff National Park. Canada staat niet alleen bekend om haar ongerepte natuur, maar de steden zoals Toronto, Vancouver en Montreal bieden ook een goede afwisseling en er is genoeg te beleven.

Alaska bestaat grotendeels uit gebieden met ongerepte natuur en wildernis. De grootste trekpleisters vormen de nationale parken met vele beren en gletsjers. Anchorage is de toegangspoort en tevens de grootste stad van Alaska. Naast vele gezellige bars en restaurants kunt u hier ook de cultuur beleven. De kustplaatsen Seward en Valdez zijn geschikt om op zoek te gaan naar walvissen, orka’s en otters.