0181-469887 travel@reisburobernisse.nl
?>

‘Zeldzame’ studiereis Star Flyer

Carla is afgelopen weekend terug gekomen van haar ‘zeldzame’ studiereis met Zeetours Cruises. Zij heeft namelijk een aantal dagen doorgebracht op het zeilcruiseschip “Star Flyer” rond de kust van Italië.  Allemaal nieuwe ervaringen en indrukken opgedaan omtrent het product en bestemmingen, dus leuk om met u te delen! 

Over Star Clippers

Star Clippers “Unique Sailing Adventures”, staat voor unieke zeilavonturen en heeft als doel om gasten een moderne zeilervaring te geven. De totale vloot bestaat uit drie opvallende zeilschepen welke een elegante en luxe sfeer toevoegen aan de cruise. Over de gehele wereld biedt deze organisatie zeilroutes aan van Azië tot de Middellandse Zee. Deze rederij biedt u de kans om nieuwe landen te ontdekken, om deel te nemen aan diverse excursies en om uw passie voor het zeilen te uiten.

De studiereis Star Flyer

Op woensdag 17 augustus is Carla vertrokken vanaf  Schiphol naar Amalfi te Italië om te beginnen aan de studiereis met de Star Flyer. Amalfi was voor Carla de inschepingshaven en aanschouwde hier voor het eerst het bijzondere en grote zeilschip met tal van masten en zeilen. Het was al een beleving op zich om bij het schip te komen, dit was namelijk per tender. Iedere dag werd er gebruik gemaakt van tenders om aan boord te kunnen komen. De eerste positieve indruk was al gemaakt door het prachtige uitzicht vanuit de tender. ‘S avonds is het schip vertrokken richting Sorrento. In Sorrento is Carla van boord gegaan om deze stad te ontdekken en om over te varen naar het eiland Capri. Capri is ontdekt vanaf het water, een prachtig eiland met rotsformaties en blauwe grotten. Vanuit de haven Sorrento is het schip vertrokken naar Ponza, ook Ponza is kort bezocht. ‘S middags is Carla teruggegaan naar het schip, om het schip verder te ontdekken.

Het schip is geschikt voor alle leeftijdsklassen en is voornamelijk geschikt voor mensen die affiniteit hebben met zeilen. Het is namelijk mogelijk om gedurende de reis mee te helpen met het diverse nautische activiteiten. Daarnaast heerst er een ongedwongen sfeer en kunt u zelf uw dag indelen. U kunt gebruik maken van aangeboden excursies om aan land te gaan of om te ontspannen op het dek. Tevens is het mogelijk als het schip voor anker ligt om deel te nemen aan diverse watersporten.

Eigen ervaring

Carla heeft tijdens deze dagen een goede indruk gekregen van dit exclusieve product. Het is totaal niet te vergelijken met een normale cruise, dit schip straalt een exclusieve sfeer uit en is totaal niet gericht op massa mensen. Er hangt een ongedwongen sfeer aan boord, gala avonden zijn dan ook op dit soort cruises niet van toepassing. Wel is er één keer per week een Captainsdinner, net zoals bij de meeste andere rederijen. Het eten is hoge kwaliteit en de niet inbegrepen drankjes zijn betaalbaar. Daarentegen is er aan boord weinig entertainment en de hutten met haar charmante patrijspoorten zijn wat aan de kleine kant. Echter, dit maakt wel de beleving van het zeilen compleet.

Kortom, enthousiasme en kennis genoeg om wellicht aan u dit exclusieve product te verkopen! Voor meer informatie of vragen, kom gerust langs op het reisbureau.

Star Flyer Star Flyer

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.