0181-469887 travel@reisburobernisse.nl
?> ?>

Metropool Dubai

Metropool Dubai heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een van ’s werelds spectaculairste metropolen. Grote woestijnen, witte zandstranden, moderne wolkenkrabbers, historische wijken en kruiden- en goudsouks. Dubai heeft het allemaal en is met niets te vergelijken. Maak kennis met deze bijzondere stad en val van de ene verbazing in de andere.

Bezoek Burj Al Arab

Een ervaring om nooit meer te vergeten? Dan is het aan te raden om een bezoek te brengen aan het Burj Al Arab hotel, het enige 7 sterren hotel ter wereld. Het is niet mogelijk om als toerist zomaar een kijkje te nemen in het hotel. Een Afternoon Sky Tea is een van de mogelijkheden om tegen betaling, het indrukwekkende interieur van de Burj Al Arab te kunnen bewonderen.

Souk Madinat

Souk Madinat is een van de mooiste winkelcentra van heel Dubai. Het is een compact centrum geheel in traditionele Arabische stijl gebouwd. Het maakt onderdeel uit van het Madinat Jumeirah Complex. Dit complex bestaat naast de souk uit een aantal luxe resorts, diverse restaurantjes en bars, afgewisseld met veel waterpartijen en groen. In het winkelcentrum Souk Madinat vind je als toerist diverse Arabische producten, tapijten, lokale kleding of souvenirs.

Overtocht over Dubai Creek

De beroemde Dubai Creek loopt dwars door het stadscentrum van Dubai. De Creek verdeelt het centrum in de wijken Bur Dubai en Deira. De Dubai Creek werd vroeger voornamelijk gebruikt door de parelvissers en de lokale handelaren om handel te drijven. Nu wordt de rivier vooral gebruikt door de traditionele Abra’s die toeristen en de bevolking van de ene naar de andere kant varen. Deze overtocht mag zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan Dubai.

Dubai Mall & Mall of Emirates

Shoppen in Dubai? Dan is de Dubai Mall zeker een bezoekje waard. Met meer dan 1.200 winkels verdeeld over vier verdiepingen is dit het grootste winkelcentrum ter wereld. Het winkelaanbod bestaat voornamelijk uit bekende internationale ketens en merken. Je vindt er ook het grootste aquarium op aarde en het beschikt het winkelcentrum over een eigen schaatsbaan. Je verwacht het niet, maar ook fanatieke wintersporters kunnen in Dubai hun hart ophalen. In de Mall of Emirates is naast de vele winkels, Ski Dubai te vinden. Ski Dubai is de grootste overdekte skihal van de wereld en het gehele jaar door geopend. Skiën terwijl het buiten boven de 40 graden is? In Dubai is het mogelijk.

Zonsondergang + Burj Khalifa = adembenemend

Burj Khalifa is de hoogste toren ter wereld en mag zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan Dubai. De Burj Khalifa is alleen te bezoeken met een kaartje voor het At the Top observatiedek, gelegen op de 124ste verdieping. Het observatiedek ligt op een hoogte van 452 meter boven de grond. Vanaf deze immense hoogte heb je een waanzinnig 360 graden panoramisch uitzicht over Dubai. Het beste moment om de Burj Khalifa te bezoeken is ongeveer een uur voor zonsondergang. Dit levert gegarandeerd adembenemende beelden op.

Ontdek de Emiraten per cruise

Ontdek al het moois van de Emiraten met een cruise. Voor veel mensen is een cruise wellicht een nieuw concept voor het maken van een vakantie, maar zeker iets om op de bucketlist te zetten. Tijdens een cruise ontdek je veel nieuwe plekken in een korte periode, met alle gewenste luxe en faciliteiten aan boord. Er zijn diverse rederijen die cruises in de Verenigde Arabische Emiraten aanbieden. Enkele rederijen in ons aanbod zijn: AIDA cruises, Costa Cruises, MSC Cruises en Celebrity Cruises.

Meer weten over de verschillende vertrekdata, routes en prijzen? Neem dan gerust contact met ons op via travel@reisburobernisse.nl of door te bellen naar 0181 – 469887.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.