0181-469887 travel@reisburobernisse.nl
?> ?>

Fascinerend Australië en adembenemend Nieuw-Zeeland

Australië

Australië, heeft een schitterende en zeer diverse natuur, oude stadjes, uniek Aboriginal cultuur, bruisende steden, zeer vriendelijke bevolking en een aangenaam klimaat. In het zuiden is een prachtige kustlijn te vinden met o.a. de Great Ocean Road. Daarnaast is er in het zuiden ook de meeste kans om het bekende wildleven van Australië te spotten zoals de kangoeroes en koala’s.

De staten Queensland en New South Wales zijn ook favoriete bestemmingen van reizigers die naar Australië reizen. In deze staten vindt u de meest uiteenlopende landschappen. Queensland wordt voornamelijk bezocht vanwege het heerlijke klimaat en de schitterende stranden. Vanuit hier kunt u ook naar het grootste koraalgebied ter wereld namelijk “Great Barrier Reef”. Niet alleen voor het landschap bent u in het oosten aan het juiste adres, hier liggen namelijk ook de steden Brisbane, Cairns en Sydney die zeker een bezoek waard zijn.

Nieuw Zeeland is een bestemming waar heuvellandschappen afgewisseld worden met stomende geisers, prachtige baaien, ijskoude gletsjers en bruisende steden als Auckland en Christchurch. Om van uw vakantie echt een avontuur te maken is er een mogelijkheid om te skydiven en bungee jumpen door geweldige natuurparken.